Ціна210 UAH
Для приватних осіб додається ПДВ 20% (для фірм, податковозобовов’язаних за ПДВ, ПДВ не додають)
Купити
Toiduhügieeni koolitus

ДОСТУПНО ЯК УКРАЇНСЬКОЮ, ТАК І РОСІЙСЬКОЮ МОВАМИ!

Навчання з гігієни продуктів харчування в Інтернеті складається з трьох частин

У першій частині навчання з гігієни продуктів харчування розглядається галузь гігієни продуктів харчування та її принципи, а також головні фактори, що визначають гігієну харчування. Друга частина навчання з гігієни продуктів харчування присвячена факторам небезпек і ризику, а в третій йдеться про шкідників, принципи дезінфекції та самоконтролю.

Після завершення кожної частини той, хто навчається, повинен виконати тест, що складається з п’ятнадцяти питань. У кожному питанні слід обрати один правильний варіант відповіді. На виконання тесту відводиться 2 години. Тест вважається виконаним, якщо кількість правильних відповідей становить як мінімум 75% із 100.

Якщо тест виконано невдало, можна виконати його знову. Після виконання тесту, коли ви вийдете із навчального середовища, результати тесту зберігаються та будуть доступні, коли ви знов yвійдете в середовище.

NB! Для складання іспиту необхідно виконати всі проміжні тести.

Насамперед зареєструйте акаунт приватної особи або підприємства та замовте навчання. Всі, хто успішно пройшов навчання, отримують іменне свідоцтво, яке акцептується Ветеринарно-продовольчим департаментом.

Іспит з курсу гігієни продуктів харчування

Для складання іспиту з курсу гігієни продуктів харчування необхідно виконати всі проміжні тести. На складання іспиту відводиться дві години.

До кожного питання дається 4 варіанти відповіді, з яких необхідно обрати одну правильну відповідь.

Іспит з курсу гігієни продуктів харчування вважається складеним, якщо кількість правильних відповідей становить як мінімум 75% із 100.

Якщо іспит не складений, навчальне середовище блокується. Для того щоб скласти іспит повторно, потрібно знову замовити курс навчання (платний).

Після складання іспиту навчальне середовище блокується.

Пропоноване Koolitusveeb OÜ навчання з гігієни відповідає вимогам Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, а також Положенню № 852/2004 Європейського парламенту та Ради Європи.

Якщо у вас виникнуть питання, що стосуються навчання з гігієни продуктів харчування, зв’яжіться з нами ТУТ.

I ЧАСТИНА
1.Гігієна харчових продуктів і принципи гігієни харчових продуктів
2.Фактори, що визначають гігієну харчових продуктів
3.Фізичне, хімічне та біологічне забруднення продуктів харчування
4.Мікроорганізми та фактори, що впливають на їх ріст і розмноження
Тест
II ЧАСТИНА
5.Поліпшення зберігання продуктів харчування
6.Харчові отруєння
7.Особиста гігієна
Тест
III ЧАСТИНА
8.Очищення та дезінфекція
9.Шкідники, які зустрічаються на підприємствах громадського харчування
10.Принципи самоконтролю
Іспит